Automotive branche

Wij leveren onze diagnose-diensten uitsluitend aan bedrijven in de automotive branche zoals garagebedrijven, schadeherstellers, verzekeraars en technisch experts.

Beeldvorming

Als u een voertuig bij ons aanbiedt, proberen wij een zo goed mogelijk beeld te vormen over de storing. Op basis van dat beeld in combinatie met de werking van het systeem waarin de storing zich voordoet, bepalen wij welke onderdelen de storing mogelijk veroorzaken. Met deze informatie stellen we een onderzoeksplan op waarmee we de oorzaak van de storing vaststellen. Een diagnose bestaat naast metingen en een analyse van waarnemingen dan ook voor een groot gedeelte uit denkwerk.

Diagnose

Na een diagnose ontvangt u een gespecificeerde werkorder waarin naast de werkzaamheden en bevindingen ook het reparatieadvies vermeld staat waarmee u de storing kunt verhelpen. In geval van een kabelbreuk, losse stekkerverbindingen, luchtlekkages of foutieve programmeringen kunnen wij de storing meteen verhelpen. Indien de storing veroorzaakt wordt door een defect onderdeel of een defecte regeleenheid, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen vervangen of laten repareren.

Voorwaarden

Op onze diagnoses zijn, naast onze Algemene Voorwaarden ook aanvullende voorwaarden van toepassing.

Inplannen

Wilt u een afspraak inplannen voor onderzoek aan uw voertuig, neem contact op.