Ontstaan

Autodiagnose.eu is in 2010 opgericht door Asim Saglam naast zijn loondienstverband. De visie achter Autodiagnose.eu, ‘het diagnosticeren van storingen is een aparte tak van sport binnen de Automotive‘, is geinitieerd vanuit een storing in een eigen voertuig die “onoplosbaar” leek. Zie ook het interview in Autokompas in februari 2011.

Ontwikkelingen

Sinds de start in 2010 is er veel veranderd. Autodiagnose.eu biedt sinds enkele jaren haar diagnose diensten alleen nog maar B2B aan voor zakelijke klanten actief in de Automotive zoals garagebedrijven, schadeherstellers, technisch experts en verzekeraars,. Particulieren zijn nog welkom, maar dan altijd via hun eigen garagebedrijf.

Asim Saglam

Asim is een onderzoeker in hart en nieren en verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering van Autodiagnose.eu. Asim geniet van uitdagende vraagstukken en het verkennen van ‘onontgonnen terrein’ bij het diagnosticeren van complexe storingen in voertuigen. Passie, ambitie, doorzettingsvermogen en scherpzinnigheid vormen daarbij de fundamenten om tot een oplossing te komen. Dit resulteert daarin dat Asim tot het uiterste gaat om de oorzaak van een storing te achterhalen waarbij het “begrijpen” van de relatie tussen de storing, oorzaak en de metingen even zwaar weegt als het daadwerkelijk verhelpen van de storing.

Wendy Saglam

Wendy is zich sinds de oprichting van Autodiagnose.eu steeds meer gaan bemoeien met Autodiagnose.eu en heeft haar passie gevonden als ondernemer. In 2014 heeft Wendy een cursus autotechniek gevolgd om de “Automotive” taal beter te begrijpen. Zij is verantwoordelijke voor de algehele bedrijfsvoering van Autodiagnose.eu. Voor externen vooral zichtbaar doordat ze Autodiagnose.eu óók op Social Media op de kaart zet en het meeste klantcontact afwikkelt. Intern ontwikkelt ze nieuwe diensten zoals de workshops die Autodiagnose.eu sinds kort geeft voor het garagebedrijf, ze verbetert interne processen en bewaakt de voortgang van de projecten en opdrachten.