BMW 1-serie met een verbrande CAS3 – gerepareerd door klonen naar een gebruikte CAS3

CAS klonen

We kregen een BMW 1 serie binnen met een stuurkolomvergrendelingsfout. Als we deze storing binnen krijgen voeren we altijd een reset van de startautorisatieteller van de stuurkolomvergrendelingsregeleenheid uit. In geval had dit geen effect.

Omdat het een handelsauto zonder historie betrof hebben we het knieschot gedemonteerd om enkele controlemetingen uit de voeren. Tijdens de demontage van het knieschot kwam ons met vlagen een verschroeide elektronica lucht tegemoet. Nader speurwerk, letterlijk en figuurlijk, leidde tot het CAS moduul. Toen we deze openden bleek een component verbrandt te zijn

De print was onherstelbaar beschadigd. De processor gelukkig niet. Daarom hebben we een gebruikte CAS geregeld. We hebben de inhoud van de originele CAS volledig overgezet naar de gebruikte CAS.

Hierna was het weer starten en lopen. Heeft u ook een BMW waar onderdelen defect zijn? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor de nieuwe BMW’s (late E-series, F-series en G-series) kunnen wij de meeste regeleenheden inleren/aanmelden door gebruikte regeleenheden.